Список товарів виробника Signal

Меблева фабрика Signal – це стильні, сучасні та неймовірно практичні меблі, виконані однією із провідних меблевих фабрик Польщі, що здобула популярність не лише на польському меблевому ринку, а й у великій кількості країн за кордоном, включаючи і Україну.

Дана фабрика успішно працює на європейському ринку ще з 1991 року, і встигла відмінно зарекомендувати себе серед споживачів і партнерів по реалізації. При цьому ціни на меблі Signal в Польщі і, відповідно в нашій країні, набагато нижчі інших європейських аналогів, наприклад, меблів італійського виробництва, а ось в аспекті якості та довговічності різниці між ними практично немає.

Меблі Signal (Польща) дозволять вам досягти шуканого результату при досить невеликих витратах, як у фінансовому плані, так і щодо ваших зусиль з підбору і поєднання предметів меблів і часу, що витрачається на їх пошук.


Signal меблі володіють всіма характеристиками, що вирізняють сучасну якісну продукцію, а в асортименті даного виробника ви знайдете функціональні деталі інтер'єру для всіх кімнат: вітальні, дитячої, кухні, спальні, кабінету, їдальні і так далі. Дизайнери Signal ретельно опрацювали кожну деталь і елемент оформлення меблів, створивши зразки, як футуристичного дизайну, так і класичні варіанти, забезпечивши покупцям широкий вибір для будь-якого стилю інтер'єру.


Детальніше
на сторінку
Показані 25 - 48 із 192 пунктів
  • Журнальний столик BIANKA B SIGNAL з оригінальним і сучасним дизайном. Стільниця виготовлена з МДФ в кольорі горіх, каркас з дерева в такому ж кольорі Товар під замовлення. Просимо уточняти вартість товару та термін доставки, за телефоном (097)615-14-14, або завітавши до нас в салон вул. Залізнична, 58  

    zł 775
  • Футуристичний вид цього журнального столика ETNA SIGNAL оживить будь-який інтер'єр. Стільниця виконана з прозорого загартованого скла, основа з пофарбованого пластику. На вибір представлено три варіанти кольору.

    zł 417
  • Розкладний журнальний столик FALON SIGNAL виконаний в стилі кубізм в його строгих геометричних лініях, квадратної форми. Виготовлений з високоякісного МДФ в білому кольорі з лаковим ефектом.

    zł 521
  • Стильний журнальний столик GINA B SIGNAL креативного дизайну. Стільниця круглої форми виконана із загартованого скла чорного кольору. Міцний каркас виготовлений з металу, пофарбованого під мідь. Хрестоподібні поперечини надають додаткову стійкість моделі.

  • Журнальний столик LORAS З SIGNAL має хоч і простий, але дуже стильний дизайн. Стіл з квадратної стільницею має надійну конструкцію Товар під замовлення. Для того, щоб дізнатися вартість товару, а також термін доставки, просимо телефонувати (097)615-14-14, або завітати до нас в салон вул. Залізнична, 58.

  • Столик MARINA SIGNAL привертає увагу креативним дизайном. Стільниця круглої форми виготовлена з МДФ і покрита натуральним шпоном. Стійкий каркас незвичайної конструкції виконаний з металу, пофарбованого в чорний колір. Товар під замовлення. Для того, щоб дізнатися вартість товару, а також термін доставки, просимо телефонувати (097)615-14-14, або завітати...

  • Крісло A-322 від провідного постачальника SIGNAL зручний і функціональний елемент меблів, який ідеально підійде для використання в кафе, барі, ресторані і в вітальні. Стійка металева платформа і комфортне сидіння, яке виготовлено з еко-шкіри, буде довгий час радувати покупців. Характеристики: оббивка сидіння: еко-шкіра;колір чорний; кремовий;підставу:...

    zł 1,868
  • М'яке і зручне крісло RELAX класичного дизайну, забезпечить повний комфорт і задоволення від його використання. Оббивкою крісла служить міцна меблева тканина з великим вибором кольору, а каркас виготовлений з деревини кольору бук. оббивка: тканина;колір: бежевий, світло-коричневий, темно-коричневий, жовтий, помаранчевий, зелений, бірюзовий, гранатовий,...

    zł 826
  • Крісло C-881 відмінно підійде для використання в кафе, барі і ресторані. Головними перевагами даного крісла є металева основа з можливістю регулювання сидіння по висоті і м'яке сидіння, яке виготовлено з міцного матеріалу - еко-шкіри. Характеристики: оббивка сидіння: еко-шкіра;колір: червоний, кремовий, чорний;підставка: хромований метал

    zł 438
  • Комфортне крісло CAMERON I SIGNAL в тканинній оббивці. Каркас виконаний з деревини кольору бук. Модель представлена в п'яти різних кольорах: бежевий, темно-коричневий, темно-сірий, гранатовий і бірюзовий. Крісло CAMERON I відмінно підійде для меблювання не тільки вітальні, але і барів і кафе.

    zł 1,868
  • Комфортний і стильний диван CAMERON II SIGNAL в тканинній оббивці розрахований на два посадкових місця. Каркас виконаний з деревини кольору бук. Модель представлена в п'яти різних кольорах: бежевий, темно-коричневий, темно-сірий, гранатовий і бірюзовий. Диван CAMERON відмінно підійде для меблювання не тільки вітальні, але і барів і кафе.

    zł 1,868
  • Крісло DEVON прикрасить інтер'єр будь-якого приміщення кафе, бару чи вітальні. Виконання в червоному, синьому і жовтому кольорі дозволять вибрати потрібний варіант під ваші запити. Оббивка крісла виготовлена з міцної тканини, а основа - з хромованого металу. Характеристики: оббивка сидіння: тканина;колір: червоний, синій, жовтий;підставу: хромований метал.

    zł 799
  • Крісло DEVON еко-шкіра прикрасить інтер'єр будь-якого приміщення кафе, бару чи вітальні. Оббивка крісла виготовлена з еко-шкіри в кремовому кольорі, а основа - з металу. Характеристики: оббивка сидіння: еко-шкіра;колір: кремовий;підставу: метал.

    zł 785
  • Крісло DIXON виконано в вінтажному стилі. Незвичайна оббивка крісла виготовлена з клаптикового полотна ніжного відтінку, а основа - метала і алюмінію, гарантуючи міцність і надійність даної моделі. Сидячи в цьому кріслі, Ви комфортно зможете відпочити, оскільки його конструкція ідеально пристосована під тіло людини. 

    zł 1,868
  • Сучасне крісло ELVIS SIGNAL виконано в техніці печворк в двох колірних варіантах. Конструкція міцна, виготовлена з металу. Це крісло підійде для меблювання не тільки вітальні, але і барів і кафе. оббивка сидіння: тканина в техніці печворк;колір: клаптеві тканини;підставу: метал.

    zł 1,150
  • Комфортне крісло EMMA I SIGNAL в тканинній оббивці. Каркас виконаний з деревини кольору бук. Модель представлена в шести різних кольорах. Крісло EMMA I відмінно підійде для меблювання не тільки вітальні, але і барів і кафе. Колір ніжок: букМатеріал: дерево, тканинуВикористання: вітальня, бар, кафе

    zł 1,130
  • Крісло FELIX - дуже зручна і симпатична меблі, яка не тільки доповнить інтер'єр вашого будинку, але і допоможе відпочити після важкого дня. Сидіння і спинка обтягнуті міцною тканин, а підстава виготовлено з металу. Характеристики: оббивка сидіння: тканина;колір: синій, рожевий і жовтий;підставу: метал.

    zł 935
  • Крісло MAJOR прикрасить інтер'єр будь-якого приміщення кафе, бару чи вітальні. Оббивка крісла виготовлена з міцної тканини, а основа - з хромованого металу. А оригінальний зовнішній вигляд крісла надає йому більш елегантності і стильності. Характеристики: оббивка сидіння: тканина;колір: зелений, жовтий, сірий, оранжевий;підставу: хромований метал.

    zł 635
  • Крісло MAJOR прикрасить інтер'єр будь-якого приміщення кафе, бару чи вітальні. Оббивка крісла виготовлена з еко-шкіри, а основа - з хромованого металу. А оригінальний зовнішній вигляд крісла надає йому більш елегантності і стильності. Характеристики: оббивка сидіння: еко-шкіра;колір: червоний, коричневий, чорний;підставу: хромований метал.

    zł 596
  • Ексклюзивне крісло QUEEN доповнить інтер'єр будь-якого приміщення і дозволить комфортно провести час. Сидіння і спинка обтягнуті міцною тканиною, а підстава виготовлено з дерева. Дана модель представлена в двох кольорах - чорно-біле і тепло-різнобарвне. З упевненістю можна сказати, що дана модель крісла однозначно зможе виправдати всі Ваші очікування....

    zł 1,868
  • Комфортне крісло RALPH SIGNAL в тканинній оббивці. Каркас виконаний з деревини кольору бук. Модель представлена в п'яти різних кольорах: бежевий, темно-коричневий, темно-сірий, гранатовий і бірюзовий. Крісло RALPH відмінно підійде для меблювання не тільки вітальні, але і барів і кафе.

  • М'яке і зручне крісло RELAX класичного дизайну, забезпечить повний комфорт і задоволення від його використання. Оббивкою крісла служить міцна меблева тканина з великим вибором кольору, а каркас виготовлений з деревини кольору бук. оббивка: тканина;колір: бежевий, світло-коричневий, темно-коричневий, жовтий, помаранчевий, зелений, бірюзовий, гранатовий,...

    zł 912
  • Крісло TM-1 сучасного дизайну, забезпечить повний комфорт і задоволення від його використання. Оббивка крісла виконана з еко-шкіри, яка надає вишуканості та елегантності. Дане крісло прикрасить інтер'єр будь-якого приміщення будинку, кафе чи ресторану. оббивка: еко-шкіра;колір: білий, червоний, темно-коричневий, чорний, гранатовий, світло-коричневий,...

    zł 282
  • Стильна ліжко ASPEN від польської компанії SIGNAL виконане в сучасному стилі. Оббивкою послужила високоякісна міцна тканина сірого кольору. Матрац до цієї ліжка потрібно замовляти розміром 160x200 см (матрац в вартість ліжка не входить).

    zł 1,076
Показані 25 - 48 із 192 пунктів