Список товарів виробника Cama meble

«САМА Meble» є синонімом якості та надійної роботи. 

МЕБЛІ фабрики САМА задовільнять будь-який смак, особливо для тих клієнтів, які шукають нетрадиційні рішення в дизайні інтер'єру. Широкий асортимент продукції дозволяє зробити свій вибір таким чином, щоб зберегти індивідуальний стиль кожного клієнта. Бездоганні характеристики меблів фабрики САМА гарантує надійність.

Компанія САМА МЕБЛІ була в бізнесі протягом багатьох років. Почавши з нуля протягом довгого часу, компанія завоювала міцні позиції на польському ринку та за кордоном. Наш бізнес придбав ряд лояльних, задоволених клієнтів. Завдяки досвіду ми прагнемо постійно розширювати нашу пропозицію і поліпшити якість наших продуктів. При створенні наших колекцій ми керуємося останніми світовими тенденціями, так що в поєднанні з функціональністю і комфортом створити оригінальний дизайн, представлений на меблі.

Детальніше
на сторінку
Показані 25 - 36 із 36 пунктів
  • Виготовляється з ламінованої ДСП товщиною 16 мм, яка відповідає всім європейським нормам гігієнічності, не має запаху і не виділяє формальдегідів. Стінка Дрім III Кама складається з чотирьох навісних пеналів, трьох тумб ТВ (дві з одними дверима і одна з двома висувними ящиками) і панелі з полками, в яку можна вмонтувати підсвічування. Продається комплектом.

    zł 1,753
  • Меблі для вітальні GOYA від польської фабрики CAMA MEBLE випускається в трьох колірних рішеннях: «білий матовий / білий глянець + дуб Сонома», «чорний матовий / чорний глянець + білий», «білий матовий / білий глянець + чорний».

    zł 1,270
  • Меблі для вітальні SAMBA A від польської фабрики CAMA MEBLE випускається в двох колірних рішеннях: «білий матовий / білий глянець» і «білий матовий / чорний глянець».

    zł 1,110
  • Меблі для вітальні SAMBA B від польської фабрики CAMA MEBLE випускається в двох колірних рішеннях: «білий матовий / білий глянець» і «білий матовий / чорний глянець».

    zł 1,293
  • Меблі для вітальні SAMBA C від польської фабрики CAMA MEBLE випускається в двох колірних рішеннях: «білий матовий / білий глянець» і «білий матовий / чорний глянець».

    zł 1,683
  • Меблі для вітальні VIGO 1 від польської фабрики CAMA MEBLE виготовляють в п'яти колірних рішеннях: «білий матовий / білий глянець», «білий матовий / чорний глянець», «дуб Сонома / білий глянець», «чорний матовий / білий глянець», «чорний матовий / чорний глянець ».

    zł 1,492
Показані 25 - 36 із 36 пунктів